torstai 18. lokakuuta 2012

Mitä tekisit, jos...

Moikka!

Miten menee? Vaasassa on syyslomaviikko meneillään, ja vaikka mulla ei lomaa varsinaisesti ookaan, oon syyslomaillut tän päivän ihan vaan sen kunniaks kun meiän perheestä puolet on koulusta lomalla. Ja olihan tosi ihana bonus se, että mun JKL-luento oli peruutettu ja saan olla nyt kokonaiset 3 viikkoa putkeen kotona Vaasassa. 

Tätä huikeeta (puolen päivän) lomaa aateltii juhlistaa Step Up Revolution -leffalla ja irttareilla (M: minimanissa irttarit 4,95€! J: onko aina pakko ostaa irttareita vaan siks että ne on alessa? M: noo... on. Voiaa kato ostaa samalla valmiiks viikonloppua varten). Ei mentykään leffaan ja pussissa jäljellä tasan kolme karkkia. Tanssileffan sijaan mentiin kattoo yllätysyllätys lätkää naapuriin. Vaikka toi kuulosti katkeralta, en tarkota sitä niin. Kiva ilta oli kivojen hokihemmojen seurassa. Ainoona morkkiksena ne irttarit:) 

Tänään  sain olla myös testiasiakkaana kaverin harjoitusjumppatunnilla. Kaverin unelmana on ryhmäliikuntaohjaajan hommat ja sai vetää ihka ensimmäisen ohjauksensa tänään. Huomasi kyllä, kuinka hän oli tehnyt töitä unelmansa eteen. Ihailen sitä, kun ihminen uskaltaa astua ulos mukavuusalueelta eikä antaa pelon estää unelmien tavoittelua. Tähän vois heittää itseäni pysäyttävän ja innostavan kysymyksen itselleni ja teille kaikille:  

Mitä tekisit, jos et pelkäisi?

Et pelkäisi epäonnistumista. Et pelkäisi sitä, mitä muut ihmiset ajattelevat. Et pelkäisi sitä, että joutuisit ottamaan askeleen ennen kuin näet mihin astua. Et pelkäisi sitä, että uskallettuasi et välttämättä palaa koskaan samaan. 

Niin, mitä tekisit? Vai pystytykö todella sanomaan, että et muuttaisi mitään? Elätkö vapaana pelosta vai määrittääkö pelko elämäsi rajat? Tää on ehkä vähän saman tyyppinen ajatus, kun "jos kuolisit huomenna, mitä tekisit tänään?". Ja omasta mielestäni paras mahdollinen vastaus tohon ois tietenkin "en muuttaisi mitään, vaan jatkaisin samaa elämää". Mutta kuinka moni meistä sanoisikaan siinä vaiheessa "rakastaisin enemmän, olisin rohkeampi, toteuttaisin unelmani...." 

"I wanna live like there's no tomorrow, I wanna dance like no one's around. I wanna sing like nobody's listening... I wanna give like I have plenty. I wanna love like I'm not afraid. I wanna be the (wo)man I was meant to be. I wanna be the way I was made" (Chris Tomlin: The Way I Was Made) Kuva: DancersAmongUs


Mikset rakastaisi jo tänään? Mikä estää olemasta rohkea? Miksi et toteuta unelmiasi juuri nyt? Mikä estää sua elämästä sitä elämää, jota haluat, jo tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti