lauantai 13. lokakuuta 2012

Syksyä, menoa ja oloa

Moikka! 
Tässä seuraa blogipäivitys parista viikosta mun elämää, rakkaudella. Oon vissiin aiemminkin täällä hehkuttanut, että tykkään syksystä. Tässä vuodenajassa on jotenkin tekemisen meininkiä ja ulkona on niin kaunista ainakin silloin kun aurinko paistaa. 

 Jyväskylän yliopiston ja Alvar Aallon arkkitehtuurista (kuten ahtaista vessoista) voi olla montaa mieltä, mutta mä kyllä nautin joka kerta kampusalueella kävellessä luonnon kauneudesta.

Meidän "vihkikirkko" 3kk häiden jälkeen. Mä olin haaveillut syksyhäistä, mutta sain sen haaveen jättää siinä hetkessä kun tiesin että jääkiekkoilijan kanssa aikoisin ne bileet järjestää. Ei ois ollut kivaa, että sulhanen ois tullu alttarille tyyliin suoraan aamujäiltä tai joutunu häiden jälkeisenä maanantaina lähtee perus treeneihin  klo 9:00...

Oon parin viime viikon aikana viettänyt aika paljon aikaa vaihteeksi Jyväskylässä. Puheviestinnän alumnipäivät viime viikolla oli tosi inspiroivat ja antoisat. Oli siistiä nähdä ja kuulla mitä puheviestinnän maisteriksi valmistuneet sitten isona oikeastaan tekevätkään. Aika monipuolisia, haastavia ja innostavia töitä! Ajatella, että yhtenä päivänä mäki sit oon iso ja teen kivoja töitä, joilla on merkitystä. Yks opiskelijakaveri kunnostautui kirjottamaan aiheesta kunnon blogipäivitykset, joten puheviestinnästä lisää kiinnostuneet ei muutakun lukemaan lisää täältä

Tiivistettynä puheviestijät on vuorovaikutuksen ammattilaisia, jotka ovat sijoittuneet  esimerkiksi yrityksen, järjestön tai muun organisaation johtoon, työyhteisön ja henkilöstön rekrytointi- ja kehittämistehtäviin, viestintäkouluttajiksi ja -valmentajiksi, tiedottamisen ja viestintäsuunnittelun alalle sekä kansainvälisten yritysten ja järjestöjen asiantuntijatehtäviin. Odotan innolla!...

 
Orrella, viestintätieteiden laitoksen opiskelijatilassa 
 pänttäämässä, tai ainakin poseeraamassa ja keittämässä teetä.

Tosiaan, ennen noita innostavia työtehtäviä pitäis vaan jaksaa päntätä kurssin täyteen ja kirjottaa se gradukin... 

Salmiakin voimalla laatuaikaa VR: kanssa edestakaisin. Pitää kyllä jossain vaiheessa laskea kuinka monta kertaa on tullut rampattua VAASA-JKL -väliä vuoden sisään... Tänään oli kyllä hyvät vertaiskeskustelut muiden "lätkävaimokkeiden" kanssa etäasumisesta, reissaamisesta ja loputtomista (rasittavista) puheluista päivittäin. Vaikka edelleen reissaan koulun takia välillä Jyväskylään, oon kyllä tosi onnellinen että saan nyt vihdoin asua ja elää J:n kanssa samassa kaupungissa, samassa osoitteessa. Odotus todellakin palkitaan!


 Tässä upeita Vaasattaria, joiden ansiota mun on ollut kiva ja helppo muuttaa Vaasaan. Och samma på svenska jag är jättelycklig o tacksam att jag har fått äran att lära känna er. Ja tähän on pakko myös linkittää Hennan blogi. Henna asu viime vuoden Vaasassa ja muutti nyt Englantiin jääkiekkoiijamiehensä kanssa ja nyt me ikävöidään sitä!!


Kaiken reissaamisen, huippujen Jyväskylähetkien (mm. ystävän tuparit) ja J:n pelireissujen jälkeen on kyllä ihana viettää välillä koti-iltaa. Sit jaksaa taas mennä eri menoja siellä ja täällä. Huomenna suuntana Pohojanmaa Seinäjoki, Lapua ja mitä näitä nyt oli. Tähän loppuun vielä neljä askelta huikeeseen iltaruokaan, johon idea Eveltä. Ruishampparit omatekoisella jauhelihapihvillä omomomomomomom!

 Tee jauhelihapihvejä. Pilko kasviksia, lisää (kevyt)majoneesia ja ketsuppia. 

 Paahda ruisleivät
 Suodatinpussista helppo syödä
 MMM kelpaa. 

PS. SodaStreamer on huippu! Säästää rahaa + luontoa kun ei tarvii ostaa aina uusia pulloja vissyjä/limsoja kaupasta:) Olin aluks sitä vastaan kun ajattelin sen olevan kunnon turhake, mutta kun saatiin se häälahjaks ni oon kyllä kiitollinen.


 Jep jep, tämmösiä tavallisia terkkuja tällä kertaa. Mites teillä menee?




2 kommenttia:

  1. Hahaa ihana tuo hamppariepisodi :D Kiva, että maistui <3

    VastaaPoista
  2. Voi että tulikin ikävä teitä tuossa kuvassa! <3 Ja pakko sanoa, että mulla on kauniita ystäviä, ootte ihania! Syksyllä on todella sitä jotain, kaikki värit, raikas ilma, kylmät aurinkoiset päivät ja fiilis, se on aina uuden alku! Ps. Hyvännäköisiä hamppareita, tulipa kaipuu ruisleipää kohtaan!

    VastaaPoista