tiistai 6. maaliskuuta 2012

Jotain uutta

Moi!

Milloin viimeks teit tai koit jotain UUTTA? Mitä se oli? Miltä se tuntu? 
Mä oon viime aikoina saanut tehdä ja kokea uusia juttuja, ja oon niistä tosi innoissani. Uusi on monesti jännittävää, saa adrenaliinin virtaamaan, nostaa tunteet pintaan ja pistää miettimään. Uudesta haluaa useimmiten myös kertoa  heti muille, koska uusi on uutinen, en nyhet! 

Uusin Uusi mun elämässä on nyt tämä blogi. Tosi jännittävää! Oon vähän aikaa sitten alkanut seuraamaan muutamia blogeja, ja näin tässä kävi, että itsekin aloitin omani. Ihmiset aloittaa blogin tosi monesti kertomalla siitä, miksi aloitti blogin, mitä aikoo blogissa kirjoittaa, ja kuinka vaikeeta blogin aloittaminen ja nimeäminen on. Mä aattelin ite kirjoittaa noista asioista myöhemmin, mutta tässä vaiheessa haluun lainata ihanaa Rötköä , joka kirjoitti bloginsa ekassa kirjoituksessa näin: 

"Loppujenlopuks ei hirveesti liikuta jos jossai virastossa on datat pöyällä miusta! Päinvastoin, jos vaikka onnistun tuomaa hyvi fiiliksiä ja onnellisuutta tänne esille ni se voi vaikka tarttua, mikäs oiskaa sen parempaa!"

Bloggaamisen syvällisempi motiivianalyysi, sosiaalisen median ilmiöiden pohdinta ja yksityisyydensuojattomuuden kritiikki jääköön siis myöhemmäksi. Nu är det dags för nyheter.

Tänään tein myös jotain muuta aivan Uutta, ihan eka kertaa elämässäni. Mutta siitä kerron myöhemmin. Myöhemmin siks, että tulisit lukemaan tätä uudelleenkin! Nyt jään odottamaan uutta, uutisia ja uutuuksia, elämältä, ja vastauksia ekalla rivillä oleviin kysymyksiin SULTA :)

3 kommenttia:

  1. Täällä Roomassa vielä toistaiseksi mää koen jotain uutta joka päivä! Menen uusiin paikkoihin, kokeilen uusia asioita ja vaikka se pelottaa ja jännittää ihan hirveästi niin selviän niistä kaikista ja se tuntuu mahtavalta! (Ja vähän jännittää vielä jälkikäteenkin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikä kaikki uudet kokemukset oo pelkästään positiivisia aina. Varsinkaan ihan alussa, kun ne on niin täynnä epävarmuutta ja sen sietäminen on meille monesti tosi vaikeeta. Mutta just se selviytyminen niistä onkin parasta!

      Poista