sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Yllätys


Viikonloppuna järjestettiin kaverille yllätys arjen keskelle. Juonittiin aikatauluja facebookissa ja sovittuna aikana hiippailtiin sovittuun paikkaan, piilouduttiin sängyn taakse päiväpeiton alle ja odotettiin uhria hikisenä, happea haukkoen ja hihittäen. Osa porukkaa oli varmasti lähinnä vaivautuneita, mutta musta on just hauskaa repiä ilot irti tämmösestä. En oo koskaan aiemmin saanut hypätä sohvan takaa yllättämään päivänsankaria niinku leffoissa. Yllätys oli todella onnistunut, kohde ei ollut osannut aavistaa mitään ja oli selkeästi otettu tempauksesta.

Onko muilla kokemusta tämmösistä yllätysjuhlista joko järjestäjänä, osallistujana tai "uhrina"? 

Ilta jatkui mukavasti kuulumisia (ja käyntikortteja;) vaihtaen. Oon niin ilonen, että ollaan pidetty lukioporukan kanssa yhteyttä, vaikka monien elämät onkin johtanut ympäri Suomea ja ulkomaillekin. Välillä elämät vie niinkin nopeesti eteenpäin, että Jyväskylässä ja Oulussa asuvat ex-luokkakaverit luulivat asuvansa toistensa naapureina Tampereella.? 

Lisään luokkakuvan vuosimallia 2012 kunhan saan sen kuvaajalta. 

Sunnuntaiaamuna sain nauttia brunssia aivan toisella kokoonpanolla, mutta laadukkaassa seurassa jälleen. Siitä voisin postailla lisää myöhemmin, koska oli sen verran diippejä keskusteluja. Nyt nukkumaan ja innolla taas uuteen viikkoon. Luvassa koulun lisäks ainakin hikeä ja hokia kun aurinko kutsuu lenkkeilemään ympäri Jyväsjärveä ja toisaalla lempparijoukkue jatkaa finaalipelejä tän päivän voiton jälkeen. 

Kuvassa kovanluokan fani Sport-huivi kaulassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti