keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

23

Go shorty, it's your birthday!


Mä päätin maanantaina järjestää sittenkin juhlat, koska mun elämä todellakin on juhlimisen arvoinen. Koska oon poissa kaupungista loppuviikon, niin ainoaksi vaihtoehdoksi juhlille jäi eilinen, tiistai. Voitteko kuvitella, että päivän varoitusajalla tiistai-iltana mun luokse tuli 23 ihmistä! Aika ihmeellistä tässä aikataulujen, kalentereiden ja organisointien ajassa.

Tän kirjoituksen otsikko ei siis kuvasta ensisijaisesti mun ikää, vaan niitä ihmisiä, joiden kanssa sain eilen olla. Olette aivan mielettömiä, kiitän teitä ja teistä. Te, ja myös muut mun elämän ihmiset, ootte paras synttärilahja.


Mun sydän palaa sille, että saan nähdä ihmisten löytävän itsensä, lahjansa, unelmansa ja paikkansa. Voitte vaan kuvitella, kuinka liekeissä oon siitä, että eilen mun olkkarissa sain olla näkemässä just sitä. Mun uskomattoman lahjakkaat ystävät tanssi, lauloi, esiintyi, beatboxas, hurras, maalasi, ihaili, breikkas, nauroi ja nauratti ja yksinkertaisesti eli todeksi tätä mun suurinta iloa ja visioo. Jotkut oli leiponut superherkullisia herkkuja ja joillain on vaan se taito hypätä tilanteisiin ja auttaa esimerkiksi kattauksessa ja kahvinkeitossa keskellä hulinaa. 

Ei voi muuta kuin ihmetellä, hehkuttaa ja kiittää.

Herkkuja
Taiteilija työssään


Illan lopputulos - mutta ei vielä valmis



Ihania lahjoja!



             


TA-DAA!

Maija 23-v. Suoraan junasta Vaasan partsille synttäriauringosta nauttimaan ja poseeraamaan lahjojen kanssa.




Mulla on vielä yksi synttärilahjatoivomus Saa nähdä, saanko sen tänäiltana...! 


2 kommenttia: